en-Farsdag 8.11.2020

02/01/2021

Sista minuten tips på produkter & gåvor till pappor på farsdag nu på söndag!

Bra teknikpresenter

Länk till Prismas webbutik hittar du när du klickar på bilden till teknik-produkterna, du kan även hitta produkterna på Prisma Jakobstad.

Nya hörlurar. Vi lyssnar allt mer på musik och poddar i hörlurar, och de slits fort. Försök kolla av vilken sort pappa är intresserad av.

Ett retrospel. Om han pratat om hur bra spelen var till första Playstation eller Nintendos NES, så varför inte ge honom ett av dem?

En powerbank. En smart present till den med en smartphone.

Presenter med mat och dryck.

Lyxiga kaffebönor. Gillar han kaffe? Köp kaffe i lösvikt. Har han ingen kaffekvarn så be att få kaffet malt. Funkar också med te om han föredrar det.

Choklad. När det gäller choklad ska du helst välja något personligt. Principen är att ju vanligare tillverkare desto mindre bra gåva. Det ska se ut som att du valt med omsorg.

Bjud på middag. Har du en mycket liten budget så gör ett eget presentkort och bjud pappa på hemlagat. Annars kan du kanske ta ut honom på restaurang.

Klädtips!


Skjorta. Kan det vara mannens vanligaste plagg? Kolla vad han brukar använda, välj något snarlikt, men inte lika dant.

Slips. Jo, det är den vanligaste farsdagspresenten. Anledningen är att alla män behöver en slips då och då, men få gör ett aktivt val att köpa en slips. Vi du variera dig lite kan du köpa en matchande näsduk till bröstfickan med slipsen,

eller varför inte en matchande skjorta? Undvik dock ironiska slipsar med festliga motiv.

Halsduk. Svårare att ge än slips. De flesta har säkert upplevt första snön före fars dag och rustat sig med handskar, halsduk och mössa.