Prislista

Aktivt Medlemskap i Fristaden                                           20€/mån

Passivt Medlemskap                                                              15€/mån

Mini-supporter                                                                      10€/år

Annonsplatser i föreningstidningen från...                      100€

Webb Annonspaket från...                                                   50€

Uthyrning av utrustning för sport och spel                        2€/dag

AKTIV MEDLEM:

Som aktiv medlem så har du möjlighet att vara så aktiv som ni själva önskar, med att delta på föreningsmöten, delta som funktionärer vid evenemang och tillställningar, vara med i planering av olika aktiviteter samt rösträtt vid föreningens medlemsmöten. Du får också ett exemplar av Fristads Posten levererat direkt hem till din brevlåda, som innehåller information om aktiviteter som varit och ½-års planen. Fristads Posten utkommer minst 1 gång per år.

Som aktiv medlem så får du också ett info blad en gång i månaden! Info bladet innehåller information om den senaste månadens aktiviteter och ger en inblick i Fristadens verksamhetsplaner och arbete.  

PASSIV MEDLEM:

Som passiv medlem så bidrar du med din medlemsavgift till Fristadens verksamhet! Du får även ett exemplar av Fristads Posten levererat direkt hem till din brevlåda, som innehåller information om aktiviteter som varit och ½-års planen. Fristads Posten utkommer minst 1 gång per år.

Som passiv medlem får du också ett informationsblad en gång i månaden! Info bladet innehåller information om den senaste månadens aktiviteter och ger en inblick i Fristadens verksamhetsplaner och arbete. Som passiv medlem så har du även möjlighet att delta i föreningens medlemsmöten.

MINI-SUPORTER:

Som mini-supporter så stödjer du Fristadens verksamhet med endast 10€ per år!

Till skillnad från de andra medlemskapen så erhåller man dock inga månadsbrev eller utgåva av Fristads Posten.

ANNONSPLATSER FRISTADSPOSTEN:

Vi har möjlighet att erbjuda en annonsplats till företag i Fristadens föreningstidning, Fristads Posten. Som företag kan man även välja möjligheten att synas digitalt via vår hemsida.

Självklart är så många företagare som möjligt välkomna att delta med annonser men tyvärr måste vi begränsa Helsides- och halvsides-annonserna.

Föreningstidningens innehåller information om vår verksamhet om vad som skett de senaste 6 månaderna och vilka planer vi har framöver. Det finns även andra artiklar i Fristads Posten som tar upp olika fakta om historia i nutid samt andra intressanta ämnen.

Vill ni veta mer eller göra en bokning av annonsplats? Tveka inte att ta kontakt!