Hur fungerar frivilliga donationer till verksamheten?


En donation till föreningens verksamhet är en helt frivillig  donation/gåva/understöd till Fristadens verksamhet. Din gåva kommer att användas till de olika omkostnader som är reella för att driva en verksamheten samt för att kunna förverkliga öppnandet av Fristadens ungdomsgård med lågtröskel.

OBS! En donation/gåva ger inget medlemskap eller någon förmån inom Fristaden r.f. utan är endast en direkt gåva/understöd till verksamheten. Om ni önskar bli medlem klicka här "Bli medlem" för mer information.

När ni vill understödja med en frivillig donation/gåva till vår verksamhet Fristaden. Då loggar ni in på er egna bank och väljer valfri summa. Märk betalningen med "Frivilligt Understöd" Eller så går det bra att betala via MobilePay med kod: 74928.

Ni kan även gå in på vår webbshop och där välja att göra er donation/gåva direkt i webb-shopen genom att välja "Donation/Gåva". Minsta summan ligger på 1€ i kundvagnen där kan ni sedan välja fritt antal av den summan.

Om ni önskar mer information gällande frivilliga donationer, ta då kontakt med vår ordförande Linda Backlund. mobil:+358 46840 6423. e-post: linda@fristaden.fi

Vi tackar för ert stöd!

Bankkonto

FI10 5567 0720 1864 97     BIC: OKOYFIHH

Bankens namn

Pedersörenejdens Andelsbank

Payment methods