Auta meitä luomaan turvallinen ja kattava "pyhäkkö" kaikille. 


Fristaden r.f on voittoa tavoittelematon rekisteröity järjestö, joka on toiminut toukokuusta 2020 lähtien. Tavoitteenamme on avata jonain päivänä ovet lapsille ja nuorille kokoontumis- ja seurustelupaikkaan välittävässä ja turvallisessa ympäristössä ystäviensä kanssa.

Missiomme on tarjota nuorille tila, jossa he voivat menestyä ja kehittää taitojaan ja kiinnostuksen kohteitaan, samalla kun he edistävät yhteisöllisyyden ja yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Työskentelemme luodaksemme positiivista olemassaoloa nuorten elämään ja edistääksemme heidän hyvinvointiaan.

Me Fristaden r.f.:ssä uskomme nuorten voimaan ja siihen, että on tärkeää luoda kannustava ja osallistava ympäristö, jotta heidän persoonallisuutensa voi kasvaa ja kukoistaa turvallisiksi yksilöiksi.

Tämä on visiomme...

Kun lapsemme sanovat kaipaavansa samaa, josta me kerran unelmoimme. Ja kun huomaamme, että monet nuoret nyky-yhteiskunnassa eivät saa otta paikkaa ja tarvetta on saada tulla nähdyksi ja kuuletuksi! Tilastoluvut osoittavat lasten ja nuorten mielenterveysongelmiin pelottavan trendin, ja yksi tavoitteistamme on muuttaa negatiivinen kierre ja yrittää herättää jälleen toivoa lasten ja nuorten keskuudessa!

  • Täytyy olla paikka, jossa he voivat kokoontua yhteen ja olla oma itsensä ystäviensä kanssa turvallisessa ympäristössä.
  • Täytyy olla paikka, jossa sinut voidaan nähdä ja kuulla!
  • Täytyy olla paikka, jossa voit haaveilla tulevaisuuden suunnitelmistasi ja paikka, josta saat neuvoja ja tukea niiden toteuttamiseen!

Tue liiketoimintaamme!

Pyrimme varmistamaan, että Pietarsaaressa lapsilla ja nuorilla on turvallinen ja hyvä tulevaisuus. Yrityksemme on olla nuorisotila keskeisellä paikalla Pietarsaaressa. Missä aamut pitäisi olla avoinna päiväkotiäideille ja pienten lasten vanhemmille tavata kahvin ääressä, kun taas pienten lasten opetustoimintaa. Alkuiltapäivisin toiminta on avoin esi- ja yläkouluikäisille lapsille, jotka eivät osallistu kunnan "eftis"-toimintaan. Ja illat on sovitettava alle 18-vuotiaille nuorille. Pelien, elokuvaillan tai vain kokoontumispaikan turvallisessa ympäristössä.

Tällä hetkellä toimimme kaikki vapaaehtoisesti hallituksessa ja suunnittelemme erilaisia ​​digivinkkejä työllistymiseen. Kerran kuukaudessa pidämme kuukausikokouksen, jossa käymme läpi koko kuukauden tilastot yhdistyksen eri alustoilta ja yritämme tilastojen kautta kehittää yhdistystä askeleen eteenpäin. Kuukausikokouksessa arvioimme viimeisen kuukauden aikana tekemäämme työtä ja käymme läpi, mitä haluamme edetä ja kehittää.

Tällä hetkellä päätavoitteemme on avata ovet paikkaan, jossa lapset ja nuoret voivat kokoontua ja hengailla ja vain hetken olla oma itsensä ja rentoutua pelien, elokuvien, kahvin ja muun toiminnan, kuten askartelu, työpajat jne. Löytää jäseniä, jotka iloitsevat siitä, että ovat osa yritystoimintaa ja voivat osallistua ja kehittää yhdistyksen tarkoitusta sääntöjemme mukaisesti. Pystyä luomaan erilaisia ​​tapahtumia, joissa voimme aktivoida lapset terveelliseen toimintaan vapaa-ajallaan mm. tapahtuma-illalla nuorisopuutarhassa, retkillä lähiympäristössä, matkoilla Suomen historiallisiin paikkoihin. Viikonloppuisin erilaisia ​​tapahtumia jne.

Yhdistys Fristadenin toiminta on täysin riippuvainen muiden toimijoiden/jäsenten tuesta ja voi vastaanottaa lahjoituksia, tukea, testamentteja, sponsoreita. Sekä yksityishenkilöiltä, ​​yrityksiltä, ​​yhdistyksiltä, ​​säätiöiltä, ​​rahastoilta, yhdistyksiltä/järjestöiltä.

Kaikki Fristaden r.f:lle saamamme rahat menevät suoraan toimintaamme, jotta voimme tarjota kaikille lapsille ja nuorille paikan kehittyä turvallisiksi nuoriksi aikuisiksi.

Jos haluat tietää lisää miten voit tukea Fristadenin toimintaa, ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

Pienillä muutoksilla on suuri merkitys!

"Kukaan ei voi tehdä kaikkea, mutta jokainen voi tehdä jotain!"