Öppet hus på Jakobsdagar! Fredag 21/7 & Lördag 22/7.

19.07.2023

Jakobsdagar är en stadsfestival som ordnas i slutet av juli varje år i staden Jakobstad, Finland.

Festivalen föregicks av evenemanget Turistmarknad som initierades 1974 av båttrafiken på Jakob Lines och bestod av allsång, sång och musik med uppträdande från både Skellefteå och Jakobstad.


Fristaden kommer i år hålla öppet hus under Jakobsdagar på Fredag mellan kl.12-18 och på Lördag mellan 12-16.

Då får allmänheten möjlighet att komma och se utrymmet där vi på Fristaden arbetar och de ytor som kommer finnas till förfogande till barn och unga framöver i väntan på att Fristaden får möjlighet till en plats i centrala Jakobstad. 

Det kommer finnas försäljning av kaffe/saft och hembakad (laktosfri) mockaruta endast 1€ som går oavkortat till verksamheten.

På gården finns det möjlighet för privatpersoner att få hyra loppis-bord (eget bord med) för endast 5€ båda dagarna! Betalas på plats. *OBS! Med väderreservationer*

Ni kan anmäla en plats genom att fylla i kontakt formuläret längst ner på sidan. Det går också att meddela direkt till info@fristaden eller ta kontakt på tel:046-840 6423. VÄLKOMNA!

På samma veva så påbörjas insamling av skolmaterial inför skolstarten!

Så har ni extra ryggsäckar, pennor, sudd m.m så går det bra att lämna dem redan nu vid vår insamlingspunkt på Lindskogsgatan 20 mellan kl.10-17:30 varje vardag.

KONTAKTFORMULÄR FÖR BOKNING AV LOPPISBORD!