FRISTADEN ÄR EN GODKÄND SUPPORTERFÖRENING INOM KPO-KONCERNEN!

19.05.2023

NYHET! FRISTADEN ÄR EN GODKÄND SUPPORTERFÖRENING INOM KPO-KONCERNEN!

Anmäl dig som supporter till Fristaden r.f redan idag!

Som supporter kan du vara med och stödja Fristadens förening som verkar i ditt handelslags område. När du väljer Fristaden som förening som du önskar supporta kommer då att få stöd från ditt handelslag. huvudsakligen enligt hur mycket bonus som har betalats ut till dig och andra supportrar som väljer att stödja Fristadens verksamhet under supportperioden. Din egen Bonus minskar inte av att du fungerar som supporter, du får den för dig själv som normalt.

Gå till webbplatsen kpokannustajat.fi.

Obs! Skapa ett S-Användarkonto första gången du loggar in!

Trots att du redan har en inloggning till din egna s-bank så behövs det skapas en ny till denna som då heter S-Användarkonto där du registrerar dig med din epost adress som sedan får en verifikationskod som du sedan kan logga in till Användarkontot.

Dela gärna denna information till alla ni känner... vänner, bekanta och grannarnas grannar! 

Med ert stöd så går det oavkortat till Fristadens verksamhet där vi kan fortsätta utvecklas samt ge stöd och erbjuda en fortsatt sysselsättning till ungdomar på deras fritid genom Fristadens samariter och fortsätta ta emot klienter via vårt samarbete med TYP rehabiliterande verksamhetsenheten i Jakobstad.

Ni hittar instruktionerna om hur ni kan gå tillväga för att registrera er i S-Användarkontot och registrera er som supporter till Fristaden genom att ladda ner filen "Ohjeistus Supporter 2023 Fristaden" här nedanför. Ni är även välkommen att ta kontakt om ni har några frågor gällande registreringen.