Fristadens Samariter växer!

12.12.2022

Fristadens söker nu fler uppdragsgivare till Fristadens samariter!

Fristadens Samariter startades som ett projekt under sommarmånaderna 2021. 

På grund av årets stora efterfrågan så har vi beslutat att Fristadens Samariter skall ingå som en del av verksamheten och har nu blivit en året runt sysselsättning för ungdomarna! 

En av nyheterna är att det inte bara gäller här i Jakobstad utan nu finns det även möjlighet för ungdomar att få bli aktiva Samariter i VASA!

Så därför söker vi nu fler UPPDRAGSGIVARE!

Vill du vara med och ge ungdomarna en meningsfylld fritid? 

Det är gratis att registrera sig som uppdragsgivare! 

Du betalar endast när ett uppdrag blivit utfört!

Hur och vad, när och varför?!

  • HUR?

Du kan anmäla dig som uppdragsgivare via vårt google document : https://forms.gle/Zv2sFwmzna1HnkiS9 eller så kan du ta kontakt med oss via epost, telefon för registrering som uppdragsgivare.

  • VAD?

Du väljer själv vad du önskar få hjälp med eller erbjuda som uppdrag till ungdomen. Kravet är att det skall höra till hushållsnära tjänster så som: snöskottning, städning, hundrastning, gräsklippning, m.m.

  • NÄR?

Man kan välja att lägga in uppdrag under alla veckodagar måndag-fredag mellan kl. 08:00-19:00.

  • VARFÖR?

För att ge ungdomarna en meningsfylld fritid där de får en chans till att utföra och prova på känslan av att arbeta mot ersättning samtidigt så får de arbetserfarenhet och känslan av att hjälpa till i samhället och få bli en del av en större gemenskap och skapa ett samarbete mellan ungdomen och hushållen. 

Du kan läsa mer och även anmäla dina uppdrag på Fristadens Samariters egna hemsida som ni hittar här nedanför när du klickar på bilden!

Kontaktuppgifter & QR-Kod!