Nu kan man köpa Fristadens Julkort från webbshoppen!

08.12.2020

På grund av dagens omständigheter med de corona restriktioner som gäller, så har vi ordnat med den möjligheten att ni kan beställa och skicka Fristadens julkort, samtidigt som en del av försäljningen går till Fristadens verksamhet. 

Överskottet från försäljningen går till föreningens omkostnader och möjligheten till att vi ska kunna fortsätta arbeta aktivt med föreningens mål. Där ett av målen är att kunna få öppna upp dörrarna till en ungdomsgård i centrala Jakobstad och där få erbjuda barn och unga olika tillställningar för en hälsosam utveckling i samhället och en plats att bara få vara sig själv för en stund! 

Beställ Julkorten direkt i webb-shoppen och vi fixar resten. Porto & Kuverten är betald! Sista beställningsdag är 20.e December för att julkorten skall hinna fram till mottagaren innan Julafton!

Vid "Kontrollera och Godkänn / Ytterligare information" i kassan så fyller man själv i den text man önskar ska stå på baksidan av korten, där väljer man även vilket format av julkort som önskas: enkel eller vikt modell. Vi använder oss av formatet: Font: "over the rainbow" storlek: 14-18, Färg: Röd, Fet stil och texten blir centrerad på kortets baksida.

Om inget annat anges så är original formatet: enkel modell och med texten "God Jul & Gott Nytt år". Storleken på korten är 16,8 x 11,9 cm.

Till Företag som vill skicka en Julhälsning till sina anställda så är det också möjligt att beställa Julkort med det egna företagets logo. Beställ vilket kort ni önskar från webbshoppen och skicka in er logo. Så tar vi kontakt med er för vidare uppgifter.