Our projects and events!

 

en-

16/09/2021

JAKOBS DAGAR! WE WILL BE THERE!

Vi håller på för fullt med utvecklingen av medlemstidningen som kommer till alla våra medlemmar 1/6-2021. Så layout och planering i högsta växel. Vi har möjlighet att erbjuda en annonsplats för företagarna att synas i föreningstidningen Fristads Posten. Man kan även välja att få möjlighet att synas via vår hemsida.

Vi har snart arbetat ett helt år med förenigen! Många sena kvällar och många Brainstormar i Styrelsen där vi försökt arbeta framåt med vår önskan om att kunna öppna en Ungdomsgård i Jakobstad! Samtidigt extra tufft att se något ljus i tunneln med den pandemi som Corona ställer till med. Igår fick jag (Linda-Ordförande) samtal från Österbottens...

Nu har ni möjlighet att sända ett Alla hjärtans kort med en personlig hälsning via vår webbshop och i samband med er beställning så går överskottet direkt till Fristadens verksamhet! För att kortet skall hinna fram till 14/2 bör beställningen göras senast onsdag 10/2 kl:12. MEN självklart kan ni alltid skicka ett vykort med en personlig hälsning...Support our cause!

 

hit counter