MEDLEMSKAP!

Hjälp oss i vårt arbete att ge våra barn och unga en plats i Jakobstad!

 

Som medlem i vår förening Fristaden r.f bidrar du med din medlemsavgift till vår verksamhet. Medlemsavgiften går oavkortat till Fristadens verksamhet, Den ger oss möjlighet att erbjuda en plats med öppna dörrar för barn och unga att samlas på och umgås tillsammans med sina vänner i en trygg miljö. 

Som medlem fås information 12 gånger per år via det månatliga info-bladet som skickas direkt till alla våra medlemmar, samt ett exemplar av vår medlemstidning Fristads Posten som utkommer 2 ggr per år. Den kommer att innehålla händelser som varit och kommande planerade evenemang. 

Köp ert medlemskap direkt här i vår webbshop eller kontakta oss för mer information. När vi fått er ansökan om medlemskap via webb-shoppen eller via e-post behandlas den inom 1-3 dagar. 

Efter att ni blivit registrerad som ny medlem, skickas information gällande ert medlemskap till den adress ni uppgett. Den innehåller bland annat ert personliga medlemsnummer. 

Vi följer GDPR standard gällande behandling av personuppgifter. Mer information om det hittar ni under fliken "Integritetspolicy"


Payment methods
hit counter